Kik vagyunk mi? Ismerd meg az eGROW projectet!

Az eGROW projectnél nem egy cég vagyunk, sokkal inkább egy marketing szakmai közösség. Online marketing szakértők különböző területekről álltak össze, hogy közösen komplex megoldásokkal tudják segíteni a KKV szektor szereplőit. Célunk, hogy olyan partnerekkel dolgozzunk együtt, akik maguk is valami különlegeset és hasznosat visznek véghez, ezt pedig a digitális marketing eszköztárával igyekszünk támogatni. Legyen szó brand-építésről, közösségi média menedzsmentről, kreatív gyártásról, szövegírásról vagy webfejlesztésről, mi mindig személyre szabott csomagokkal támogatjuk ügyfeleinket.

Hiszünk abban, hogy csak akkor lesz jó minőségű a munka, ha mindkét fél szívvel-lélekkel csinálja és mi imádjuk a marketing világát. Azért működünk, hogy vállalkozásfejlesztési tapasztalatainkat a gyakorlatban partnercégeink kamatoztatni tudják.

Miben segíthetünk Mi Neked?

Előzd le a konkurenseket a számodra kialakított kommunikációs stratégia segítségével! Futtass olyan hirdetéseket, amelyek nem pusztán jól csengő hívószavakból állnak össze, hanem megfelelő eredményeket hoznak! Online kommunikációs stratégiád részeként, Google Ads és social média kampányokat készítünk neked, hogy az általad beletett energia a leghatékonyabban térüljön meg vállalkozásodból.

Megmutatjuk az utat, hogyan legyen sikeres üzleted az online térben!

Hogyan segítünk neked, mint digitális ügynökség?

Csapatunk

Lugosi_Denes_CEO

Lugosi Dénes

Társalapító, CEO

Szarvas Viktória

Társalapító, COO

Bóka Balázs

PPC manager

Halász Dorina

Social media manager

Szánthó Elemér

Webdesigner